Sverige mot Brasilien

Brasilien gör 1-0 mot Sverige - Debinha slår till. Publikens stöd betyder otroligt mycket för oss.

Pin On Bortomtullarna Utflykter

01 blev till 21 på bara tre minuters spel efter ett trippelbyte av den svenske förbundskaptenen Peter Gerhardsson.

. Sverige ropar på straff mot Brasilien. Redan innan stod det klart att det skulle bli publikrekord för damlandslaget. En förberedelse innan den första gruppspelsmatchen spelas mot Nederänderna den 9 juli.

Brasilien höll jämna steg under en stod del av matchen men ett stark försvarsspel och. Nu meddelar fotbollslandslaget att 34 000 biljetter är sålda till matchen och det tidigare rekordet på 25 882 åskådare ser ut att snart vara ett minne blott. Missa aldrig en match med TVmatchen.

Sverige dam -538 minuter. Sverige vände och vann efter två mål på mindre än två minuter. 1 day agoJUST NU.

Och det lär bli nytt svenskt publikrekord med råge. Du ser sändningen i SVT2 och Play med start 1815. Vi hoppas kunna bjuda dem på riktigt bra.

Om två veckor drar EM i England igång. Sverige ropar på straff mot Brasilien. Sverige tar emot Brasilien för EM-genrep på Friends Arena 28 juni 1830.

- Det blir en häftig match mot Brasilien och vi i landslaget är verkligen laddade för att spela inför publik på. Så stor publik har det aldrig. 33 218 personer var där.

Sverige vann med 31. 1 day agoMen efter ett trippelbyte och ett dröminhopp av Johanna Rytting Kanerud kunde Sverige vända mot Brasilien. Sverige vände och vann efter två mål på mindre än två minuter.

Sverige lyckades ta en ny viktig seger i gruppspelets näst sista omgång. De blågula damerna besegrade Brasilien inför rekordpublik med 31 i genrepet mot Brasilien. Mathilda Lundström jublar efter Sveriges vinst mot Brasilien.

Sverige dam -538 minuter. 16 Filippa Angeldahl 9 Kosovare Asllani K 14 Nathalie Björn. De blågula damerna besegrade Brasilien inför rekordpublik med 31 i genrepet mot Brasilien.

1 day agoSverige började svagt men blixtrade till i andra halvlek. En förberedelse innan den första gruppspelsmatchen spelas. Då ordnade Johanna Rytting Kaneryd en drömdebut med mål efter bara 65 sekunders spel.

Sverige möter Brasilien i EM-genrep på Friends Arena. Damlandslaget gör sig redo för de allra sista matchförberedelserna inför EM i sommar med en stjärnmatch mot Pia Sundhages Brasilien. Johanna Lundberg BILDBYRÅN.

Sverige tar emot Brasilien för EM-genrep på Friends Arena 28 juni 1830 och publikrekord förväntas slås. 1 day agoSverige vann EM-genrepet mot Brasilien med 31. Det var en stor publik på matchen.

Man fick gåshud. Johanna Rytting Kaneryd Lina Hurtig och Stina Blackstenius gjorde Sveriges mål. Sverige tar emot Brasilien i ett EM-genrep på Friends arena och publikrekord väntar.

1 hour agoGissningsvis får båda spelminuter mot Brasilien och de minuterna kan bli helt avgörande inför EM-premiären mot Nederländerna 9 juli. Damlandslaget gör sig redo för de allra sista matchförberedelserna inför EM i sommar med en stjärnmatch mot Pia Sundhages Brasilien. Sverige tar emot Brasilien i ett EM-genrep på Friends arena och publikrekord väntar.

34 000 biljetter var sålda på måndagsförmiddagen. Sverige tar emot Brasilien för EM-genrep på Friends Arena 28 juni 1830. Den första halvleken slutade mållös där bägge lagen hade några fina perioder.

Vår TV-guide ger dig tider kanal spelschema tabell. Debinha gjorde mål för Brasilien. I helgen avslutades landslagssäsongen för de svenska damerna nu står det klart att nästa inleds med matcher mot Brasilien i Uppsala och Eskilstuna.

Mot Brasilien i fotboll. 1 day agoDe svenska fotbollsdamerna vann med 3-1 mot Brasilien i EM-genrepet. Den svenska legendaren Pia Sundhage som nu är på plats i Sverige i egenskap av.

1 day agoSveriges startelva mot Brasilien. 2 days agoI morgon EM-genrepar Sverige mot Brasilien på Friends arena. Om två veckor drar EM i England igång.

Matchen var på Friends arena nära Stockholm. Sverige i dubbelmöte med Brasilien i höst. Se Sverige Brasilien på TV stream.

1 day agoRytting Kaneryds succéinhopp gav seger mot Brasilien. Sverige klara för kvartsfinal efter seger mot Brasilien. Sverige vann med 31.

Sverige spelade under tisdagskvällen EM-genrep på Friends Arena i Stockholm mot Brasilien. Sverige spelade under tisdagskvällen EM-genrep på Friends Arena i Stockholm mot Brasilien. Matchens 1-0-mål gjordes av Brasilien i.

1 day agoSista matchen inför EM. 4 Hanna Glas 13 Amanda Ilestedt 6 Magdalena Eriksson 2 Jonna Andersson. Och man gjorde det inför en ny rekordpublik 33 218.

Det är en högklassig motståndare och därmed en riktigt bra värdemätare för oss inför kommande mästerskap säger förbundskaptenen. Sverige möter Brasilien i EM-genrep på Friends Arena. Sverige går mot rekordpublik inför tisdagens EM-genrep mot Brasilien på Friends arena.

Det är ett nytt rekord för publik. Upplagt för fest med publikrekord. Vi leverer optakten med alle de vigtigste informationer de bedste odds og spilforslag på National Friendlies -.

1 day agoDå stod Sverige för en blixtvändning i EM-genrepet mot Brasilien.